kérdések

Hogy kezdjem? Mikor mondjak igent arra, hogy...? Mit tegyek, ha gyanakszom? Illik-nem illik? Avagy a kapcsolat születésétől a mindörökkön örökké-ig, vagy a válásig?!

Friss topikok

Ajánló

Archívum

Akció, reakció

2009.11.20. 16:17 | abea | Szólj hozzá!

Címkék: férfi akció reakció megszólítani kezdeményez

Kimozdultál, találkoztál emberekkel, és biztos vagyok benne, hogy talán nem az első alkalommal láttad meg a kiszemeltet... de előbb utóbb ott van ő, aki tetszik neked. Most mi legyen? Meg kéne szólítani? Talán... vagy egyszerűen csak elérni, hogy észrevegyen. Belátom, hogy sokkal jobb lenne, ha meglennének az általános szabályok az ismerkedés e-szakaszára vonatkozóan (és az összes többi szakaszra vonatkozóan is), de sajnos nincsenek szabályok. Főleg most, hogy a nagy egyenjogúság korát éljük.

Nagyon szerencsés esetben valaki ismeri azt a valakit és be tud mutatni. Ez már csak azért is kellemes megoldás, hiszen így egyikőtöknek sem kell konkrétan megszólítania a másikat, így a harmadik fél, a közös ismerős invitálhat egy-két szóra benneteket, esetleg aztán egyedül is hagyhat egy pár percre, hogy kiderüljön, kiszemelted is szimpatizál-e veled. Azért itt gyorsan hozzá is tenném, hogy ezesetben ha nem hív rögtön randira, vagy nem kéri meg a kezed, semmi sincs veszve, hiszen ugyanez a társaság esetleg máskor is összejöhet, ő is tudja ezt és a nagy kérdéseket esetleg későbbi időpontra tartogatja. Tehát semmi pánik, ha nem cseréltek telefonszámot!

Amennyiben más szituációban látod meg a jelölted, és nincs ott senki, aki bemutasson, egyszerűen köszönj rá. Egy mosolygós hello!-t csak viszonozni lehet. Ha vásároldtok, esetleg "kereshetsz" valamit, vagy ha egyedül vagy, akár kikérheted a véleményét egy-egy ruhadarabról, de azért vigyázz ha a nőiruha osztályon vagytok, valószínűleg nem saját magának vásárol! Óvd meg magad a szomszéd próbafülkéből előugró féltékeny barátnőktől!

A többi már a férfin múlik! Bármilyen egyenjogúság van is kedves hölgyek, lássuk be, hogy a férfinak kell kezdeményeznie. Az eddigiek alapján is láthatjátok, nem arra gondolok, hogy mi meg sem szólíthatjuk a férfit, azonban mindenképp várd meg, amíg ő kéri el a számot és ne te add oda csak úgy minden kérés nélkül és te se kérd el az övét! Ne híd el randira, kajálni, sétálni, következő vásárlásra! Add meg neki a lehetőséget, hogy vadásszon, hiszen ha nem így teszel, akkor valami egész más első benyomást fogsz elérni, mint amit szeretnél. Hidd el, nem arról szól a dolog, hogy túl pozitív benyomást tennél! Nem fogja azt gondolni, hogy "hú, de vagány csaj, de jó lenne később közösen családot alapítani"! Egyébként se felejtsd el, hogy a férfiak nem gondolkoznak előre úgy, ahogy a nők! Ezt muszáj elfogadnod, mert nem tudod megváltoztatni. Máshogyan állunk a dolgokhoz, de hidd el, hogy ez így jó! Ha viszont ő kéri el a számod, ő javasol egy újabb közös vásárlást, kirakatnézést, sétát, vagy bármi az adott szituációtól eltérő programot, újabb találkozási lehetőséget, akkor már csak rajtad áll, hogy elfogadod-e vagy, sem! Hangsúlyozom, nincs sértődés, ha nem hív és ő sem sértődhet meg, ha hív és nemet mondasz! Előfordulhat, hogy mikor ráköszönsz még tetszik, de két perc beszélgetés után nem... miért tennéd ki magad egy másfél órás randinak?!

Röviden, kedves hölgyek, ha valóban párkapcsolatot szeretnétek és sikerült már bármilyen módon beszélgetést kezdeményezni, akkor ezután már ne "nyomuljatok" a férfira! Hagyjátok, hogy becserkésszen, legyetek türelmesek! Máskülönben sajnos az egész történet valami más irányt vehet, amit egy valóban szimpatikus férfival nem érdemes megkockáztatni! ;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://parkapcsolati.blog.hu/api/trackback/id/tr921540000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása